GSK Liga får onsdag besøg af Esbjerg Vikings

Der er lagt op til et brag af en speedwaymatch, når Grindsted onsdag den 19. Maj tager imod rivalerne fra Esbjerg. Begge hold kommer benhårdt til og gå efter sejren, inden at der i næste uge skal køres Liga-Cup semifinale.
 
Efter en sort dag i Fjelsted, hvor baneforholdene var meget kritisable, er vi klar til at rejse os og tage en sejr imod Esbjerg. Patrick Hansen, David Bellego, og Kenneth Bjerre har i løbet af weekenden kørt for deres Polske klubber, og de har alle leveret på et meget højt niveau, så der er ingen tvivl om vi går efter og tage en sejr imod Esbjerg.
 
Esbjerg Vikings har haft en meget svær sæsonstart, hvor det er blevet til 3 nederlag imod henholdsvis Holsted Tigers, Sønderjylland Elite Speedway og Region Varde.
– Esbjerg har fået en dårlig sæsonstart, men vi kommer bestemt ikke til at undervurdere Esbjergs evner. Esbjerg har mange profiler på deres hold, og vi ved de er sultne efter og få deres første sejr i denne sæson.
 
Desværre er Speedway stadigvæk ikke underlagt ”superligaordning”, som betyder at der igen ikke må tage imod tilskuere på onsdag.
 
Uden vores tilskuere mister vi en væsentlig indtægtskilde, og vi håber derfor i vil støtte med os med en virtuel støttebillet, som kan købes via mobilepay på 83523 (Grindsted Speedway Klub) skriver GSK Liga i en pressemeddelelse.
 
Matchen bliver livestreamet direkte fra GSK Liga’s YouTube kanal som kan ses gratis på følgende link: Streamen begynder kl. 17.45, onsdag den 19. maj: https://www.youtube.com/watch?v=pS1EowQh0SQ
 
GSK Liga stiller med følgende hold:
1. Patrick Hansen
2. Kenneth Bjerre
3. David Bellego
4. Nikolaj Busk Jakobsen
5. Kevin Juhl Pedersen
Holdleder: Morten Peterson
Assistent: Chris Pedersen & Stig Schrøder