Emil Pørtner fortsætter i Grindsted

Til den kommende 2023-sæson, bliver unge Emil Pørtner igen at finde i Grindsted-truppen.
Emil havde en rigtig god sæson 2022, hvor han efter et par svære år virkelig slog igennem, og var en vigtig brik for Grindsted i rigtig mange af matcherne. Emil er en fantastik fighter, og når han rammer dagen, kan han virkelig kører fra nogle af de allerstærkeste navne i ligaen skriver GSK i en pressemeddelelse.
 
Desværre blev Emil slemt skadet i en liga-match i Sverige, som gjorde han måtte sidde ude resten af 2022-sæsonnen. Emil er dog hans skade kvit, og fuldt opsat på den kommende sæson. Udover at kører for GSK i speedwayligaen, skal Emil kører for Torun i U24-ligaen i Polen, Gislaved i Sverige, samt 1.division for Holstebro i Danmark.
 
Emil udtaler følgende om forlængelsen med Grindsted:
Min sæson 2022 var mit første år i Grindsted vesten og jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte min udvikling her i den kommende sæson. Min sæson har været med mange gode point til GSK og en positiv personlig udvikling. Desværre var jeg udsat et alvorligt styrt i juli måned, hvor jeg brækkede ryggen i et løb i Sverige. Jeg har genoptrænet lige siden, og kommer stærkt tilbage på cyklen til den nye sæson, hvor jeg er med HELE sæsonen og vil være med til at sikre finaleplads og ikke mindst medaljer til Grindsted. Vi har et tæt sammenhold på Grindsted-holdet og hele staben bagved og derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle forlænge med Grindsted. Jeg ser meget frem til at skyde sæsonen i gang med Grindsted og kæmpe om medaljerne i 2023.
 
Vi glæder os til at se Emil tilbage i Grindsted-vesten skriver GSK.
 
GSK’s trup for 2023 ser dermed indtil videre sådan ud:
Nick Morris: (1.654)
Kenneth Bjerre (1.587)
Francis Gusts (1.437)
Patrick Hansen (1.022)
Kevin Juhl Pedersen (0.933)
Emil Pørtner (0.846)
Esben Hjerrild (0.772)