30-årige David Bellego er tilbage i Grindsted

David Bellego
David Bellego, 30-årig franskmand har tidligere repræsenteret Grindsted i 2016, 2017, 2021 vil i 2024 igen være at finde i Grindsted-truppen.
 

Sportschef for Grindsted Chris Pedersen udtaler:

– David går ind med et attraktivt snit på 1.123, hvilket passer super godt ind i vores planer til den kommende 2024 sæson.
 
David Bellego havde en svær 2023 sæson, hvor et par skader, gjorde at han ikke ramte hans vanlige niveau, som også har medført han nu har fået et attraktivt lavt snit.
 
David kommer i den næste sæson til at fokusere på Polen & Danmark, og undlader at kører i England, hvilket jeg er overbevist om kommer til at forhøje hans niveau markant.
 

David Bellego deler sine tanker om at være tilbage i Grindsted! 

Jeg er rigtig glad for at være tilbage, og jeg ser frem til den kommende sæson i Danmark. Grindsted er min klub i Danmark, det var her jeg startede min danske-karriere, og her jeg fik debut i den danske liga. Mine målsætninger for den kommende sæson, er at være stabil og score mange point for både min polske klub Tarnow og for Grindsted. Samt er målet at kvalificere mig til SEC-serien, og slutte højest muligt i stillingen.